Nisam vidio Boga, neka vam zvijezde sude!

Nisam vidio Boga, neka vam zvijezde sude!

“Riga mi se od ove prodane, licemjerne, zaostale i nadasve zle dugoselske selendre gdje se OSLIKAVA NJEZINA BIT.


Kada se 200 njezinih žitelja na Facebooku javno klanja, kliče i pozdravlja doniranih 10.000,00 kuna Kauflanda dugoselskom Domu zdravlja (pedijatrijskom odjelu /šmrc/ jer SVU dugoselsku dječicu oni jako vole), dok u isto vrijeme niti jedan, jedini taj Dugoselac ne pita na koji to način “Stančić” i suradnici Grad Dugo Selo i Centar za socijalnu skrb Dugo Selo, svih do lipe 20.000.000.00 kuna mogu tako glatko oteti našoj djece s teškoćama a kojoj nakon biološkog gubitka roditeljske skrbi (kao trideset godišnjacima) isti taj GRAD Dugo Selo i isti taj Centar za socijalnu skrb, nude cestu ili ove krvoločne zvijeri!

Nastavite “moji dragi” Dugoselci u svom polustoljetnom tonu … i znajte: Bili bi humaniji i više ljudi da svakom tom našem djetetu kada odraste (ili odmah kad se rodi) ispalite metak u čelo, nego da dožive ono što ste im u ovoj rupčagi pripremili!
ŽIVJELA DUGO – SELSKA EUGEN-hik-aAa!

Ovo je moj posljednji fb status i nakon što mi svi selski špijuni inkognito izgmižu s profila, konačno ću ga ogorčen (posebno na radost intimnijeg društva iz septičke i pripadajućih im dovoda) i ugasiti!
Dakle, u podrtini od mjesta i države uistinu nemam više kome ukazivati na toliko mrsku istinu – naročito ne Facebookom koji kristalno jasno razotkriva svu ljudsku mizeriju (tragediju)!”


Dakle, u jednom primitivnom okruženju i licemjernom društvu, temom o osobama s intelektualnim i psihosocijalnim teškoćama, naravno da nisam pisao po Facebooku očekujući lajkove. Niti u jednom trenutku me očekivana opstrukcija nije obeshrabrila da se deset godina i putem te mreže borim za ove ljude.
Nikad nisam imao potrebu obilaziti tuđe fb profile (osim fb prijatelja) jer smatram da svatko ima pravo na svom profilu laprdati što hoće… No, svaki moj komentar na fb Dugoselske kronike popraćen je u selskoj javnosti apsolutnim mukom što potvrđuje naprijed navedenu rigidnu istinu od koje Dugoselci bježe i koji neodoljivo podsjeća na onu: “Nije važno što ti govore iza leđa…. Bitno je kad se okreneš da svi šute!”
Pokušavajući svih tih godina sublimirati svu tu ljudsku mizeriju (posebno onu lokalne zajednice), spomenuta društvena mreža doista mi se je zgadila!

Dok dišem borit ću se za svog sina protiv svih bandita koji mu ugrožavaju dostojanstvenu budućnost poslije mene!
I nadalje …