Priča “Dr. Jusup” je tragedija ovog naroda

Priča “Dr. Jusup” je tragedija ovog naroda

Liječenjem frustracija javnim ismijavanjem, cipelarenjem i progonom osoba s intelektualnim i psihosocijalnim teškoćama kroz medije i društvene mreže od strane ovog jadnog naroda, Hrvatska je konačno pronašla dno i definitivno stigla ka svom odabranom dugogodišnjem cilju.
Priča “dr. Jusup” je kroz unovčavanje osobne tragedije karikaturno i nehotice ali zapravo brutalno istinito oslikana Hrvatska!
Nažalost, tužan obrovački “Love story” završio je nasiljem sustava u orgazmu nacije.


Definitivno rezanje vrpce službenim otvaranjem javne hrvatske ludnice slučajem “Dr. Jusup”, nad ne toliko psihički oboljelim liječnikom i njegovom mentalno oboljelom družicom (u kojoj je pronašao srodnu dušu i spasio je iz kazamata hrvatskih “sanatorija”), već ogorčenog ratnika i “napuklog” požrtvovnog čovjeka koji je beskrupulozno vulgarnim odgovorima zapravo “poklonio” nam ogledalo!

Dakle prvo, u normalnoj državi slučaj “dr Jusup” ne bi se niti dogodio! Drugo, ovakvo novinarsko lešinarstvo nad osobama s psihičkim teškoćama kazneno bi se progonilo a ne uveseljavalo možda stepenicu odgovornije/zdravije i do nebesa licemjerno svekoliko pučanstvo kojem istini za volju država izgleda gore od Jusupove ordinacije!

Dakle, gdje je bio sustav? Gdje su sad famozna liječnička povjerenstva koje inače čuvaju leđa ubojicama pacijenata, farmaceutskoj mafiji … a ne štite ogorčenog kolegu koji je u ovom licemjernom i lopovskom društvu “pukao” i kroz beskrupulozno iznošenje istine i vulgarnost (neprihvatljivo u ovoj finoj društvenoj klimi) došao na prag etiketiranja mentalne bolesti? Gdje su sad ti branitelji, da umjesto žmirenja na kriminal koji uz njih šutke prolazi, sada zaštite svog kolegu suborca?

Koliko je dr. Jusup u grob pospremio svojih pacijenata? Koliko je mita i plavih kuverti primio? Koliko je namjestio svojih rodijaka …? Sada bi mu to srušenom na pod i cipelarenom ovo cinično društvo zasigurno s guštom o vrat okačilo!
Umjesto da se je ova tragedija u tišini kakvog-takvog sustava (koji je vidljivo iz priloženog, debelo pomogao dovesti slomljenog Jusupa na ove grane) odradila i ljude pošteno zbrinulo, čovjeka su zapravo istinski daleko gori od njega sada dokrajčili – a bitange i kriminalce zbrinuli! FUJ!

I na kraju o ovom društvu i stupnju njegovog razvoja sve je u “Provjerenom” rekao “predstavnik tog istog društva”, koji kaže:
Ja sam ga prijavio i neka ide na Ugljan (u psihijatrijsku bolnicu) liječiti a ne LJUDE u Obrovcu!

 
Što su rekli:
Kristina Kristof,
Dr. Hrvoje Tomasović,
Kristina Krstulović,
Vedrana Rudan,
HND
Ministar Kujundžić